Brezplačna makeup knjiga

MESEČNI HOROSKOP APRIL 2019

PRIPRAVIL: Horoskop.si

 

OVEN

Začetek maja ne bo ravno vaš najboljši čas, še posebej kar se tiče ljubezenskih zadev. Preveč analizirate in tehtate, kaj bi bilo za vas boljše. Lažje vam bo, če se boste prepustili čustvom in situaciji, ki prihaja. Najprej boste morali razčistiti sami s sabo in se odločiti, kaj si v resnici želite. Samskim bo nekoliko lažje, saj boste preprosto znali poskrbeti zase in uživati na vsakem koraku. Preko spleta boste v drugi polovici meseca prišli do zanimivih ljudi, s katerimi se lahko splete celo več kot prijateljstvo. Poslovno področje bo zacvetelo konec maja.

 

BIK

V mesec maj boste zajadrali dobre volje in samozavestni, saj si boste končno lahko odtrgali nekaj časa zase in svojo ljubljeno osebo, ki vas že pogreša. Pogovori bodo zaradi Sonca v vašem znamenju sproščeni in učinkoviti, zato bo zmedenost na čustvenem področju, ki ste je bili deležni, počasi začela izginjati. Tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje, se vam bo ta oseba s preteklosti ves čas pojavljala v vaših mislih. Morda bi bilo potrebno določene zadeve še razčistiti, prej kot greste v novo razmerje. Poslovno in finančno področje bo polno priložnosti.

 

DVOJČKA

V prvih dneh meseca maja se boste na področju družine branili za svoje pravice in vztrajali pri svojih odločitvah, ki ste si jih zadali. Pazite le, da ne bodo preostre, saj bi lahko nekoga, ki vam je blizu postavili v kočljiv položaj. Zaživeli boste šele v drugi polovici meseca, ko boste s Soncem, ki preide v vaše znamenje bolj sproščeni. Vse, kar si boste zaželeli bo uresničljivo, rešili boste več nesporazumov povezanih z preteklostjo na čustvenem področju. Dogajalo se vam bo veliko lepih stvari, zato boste neodvisni in sproščeni na vsakem koraku.

 

RAK

Prvi dnevi v mesecu maju bodo v znamenju razmišljanja, kako se sestaviti in rešiti zadeve na čustvenem področju. Mars, ki vam bo naklonjen, bo pričaral pozitivne energije, ki bodo zaslužne za lažje, bolj sproščeno življenje, ki se vam obeta. Trpljenje na čustvenem področju se torej umika od vas. Žalost bo proti koncu meseca postala neznanka. Samski boste dobili novo motivacijo in željo po razmerju, zato boste tudi pripravljeni na številna druženja, ki lahko v vaše življenje prinesejo novo simpatično osebo. Denar ne bo vaša prioriteta.

 

LEV

V prvih dneh maja, bi bilo priporočljivo, da spremenite taktiko na čustvenem področju. Sredi meseca, ko vam Venera ne bo najbolj naklonjena, se nikar ne spuščajte v pomembne pogovore in odločitve. Raje še nekoliko počakajte in si dovolite, da živite spontano. Prav kmalu se bodo zadeve umirile in našli boste ključ do tudi srca osebe, ki je od vas precej različna. Vsekakor pa se lahko uskladita in doživita nekaj nepozabnega, kar vas bo navdihovalo s pozitivno energijo. Služba bo za vas nekakšna sprostitev.

 

DEVICA

V prve dni maja boste vstopili zadovoljni in samozavestni, zato se boste z lahkoto soočali z ovirami, ki se bodo občasno pojavljale na čustvenem področju. Tudi tisti, ki ste pred kratkim doživeli razočaranje, se boste v drugi polovici maja, ko boste bolj zbrani lažje soočali z situacijami in jih uspešno rešili. Nekdo, ki vam je izredno simpatičen in ga opazujete že nekaj časa vas bo opazil in vam morda celo pristopil. Bodite samozavestni in izkoristite lepo, srčno priložnost, ki se vam bo ponudila in vas presenetila v zadnjih dneh meseca.

 

TEHTNICA

V ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo boste v prvi polovici maja delovali zelo energično. Imate idealno priložnost, da osvojite tudi nekoga, o katerem že dolgo razmišljate. Če se nahajate v zakonski ali ljubezenski vezi, pričakujte zadovoljstvo ljubljene osebe, ter veliko skupaj preživetega časa, ki bo kvaliteten. Največ druženja se obeta proti koncu meseca, ko bosta imela zaradi Sonca v dvojčkih zanimive ideje, kaj vse bi lahko počela. Nekaj časa pa bosta namenila tudi družbi in prijateljem, ki vama nekako že manjkajo. Denar vam bo postal bolj pomemben konec meseca.

 

ŠKORPIJON

Ker vam bo Venera v majskih zaljubljenih dneh naklonjena, se boste veliko lažje soočali z težavicami na čustvenem področju, saj bo vaša komunikacija hitra in sproščena. Nehali boste komplicirati in si enostavno zadali, da se boste sprostili v situaciji, ki je pred vami. Tisti, ki ste kratek čas v vezi boste prišli do mnogih spoznanj, povezanih z obnašanjem in odzivanjem vaše boljše polovice. Nikar prehitro ne sodite, da vam ne bo konec meseca žal. Družili se boste z ljudmi, ki vas navdušujejo s svojimi zanimivimi kreativnimi idejami.

 

STRELEC

Mesec maj vam prinaša nekaj nihanj, zato za reševanje čustvenih zadev ne boste imeli veliko časa, sicer pa to sploh ni problem, saj ste človek akcije in hitrega razmišljanja ter odločanja. V prvi polovici meseca boste več kot zadovoljni s svojim položajem na področju dela, kjer boste zadeve obvladali. Dobili boste kopico simpatičnih pogledov in komplimentov. Samski boste imeli možnost novih poznanstev, ki vas bodo navdihnila z prijetnim upanjem na boljšo prihodnost in stabilnostjo na čustvenem področju. Zadnji dnevi v maju prinašajo presenečenje.

 

KOZOROG

Končno ste dočakali mesec, v katerem si boste lahko oddahnili od vsega, česar si niste želeli v svojem partnerskem ali ljubezenskem odnosu. Še prav posebno vam bo lepo konec meseca maja, ko vas bo vodila vladarica ljubezni Venera. Tisti, ki ste v resnem odnosu, boste prejeli priložnosti, da ga še poglobite in s partnerjem postanete eno. Tisti, ki si ga želite, pa pojdite ven, saj vas zagotovo čaka prav posebna oseba, ki bo ogrela vaše srce in vas spomnila, kako lepo se lahko imate. Poslovne zadeve počasi napredujejo.

 

VODNAR

Na začetku meseca maja se vam bo zdelo, da imate smolo v ljubezni in vaša nesreča ne bo nikakor popustila. Pa bodite kljub temu brez skrbi. Tudi za vas bo že zelo kmalu posijalo sonce, ki vam bo prineslo olajšanje. Ozavestili boste pomembno lekcijo o odnosih, zaradi česar boste že kmalu veliko lažje in lepše zadihali. Na težave se boste ozrli z nasmeškom. V kolikor ste samski, preživite prvi konec meseca raje v samoti, na lov za srečo pa se odpravite nekoliko kasneje, ko bo več priložnosti. Poslovna situacija, ki prihaja v zadnjih majskih dneh bo zahtevala tveganje.

 

RIBI

V prvih dneh maja si lahko obetate zelo prijeten čas, nato se bo treba soočiti z realnostjo. Večino meseca si lahko tako obetate precej neprijetnih situacij na ljubezenskem področju, polno razčiščevanja, ljubosumnih izpadov in možnosti, da se počutite, kot da vas partner želi pretirano nadzorovati. V koliko ste v resni zvezi, že v začetku meseca svojemu partnerju pokažite toliko nežnosti, da vas bo razvajal in ne boste kasneje podirali stvari zaradi neprijetnih situacij. Pazite tudi na finance.

 

Pin It