Brezplačna makeup knjiga

MESEČNI HOROSKOP NOVEMBER 18

PRIPRAVIL: Horoskop.si

OVEN

V prvih dneh meseca novembra se vam s Soncem v škorpijonu obetajo nejasnosti. Največ energije in motivacije boste potrebovali v domačem okolju. Spremembe so sestavni del življenja. To boste morali tako ali drugače sprejeti, v nasprotnem primeru se vam bodo začele nizati manjše težavice. V ljubezni je na vidiku zjasnitev, toda vse prihaja izredno počasi, zato nikar ne bodite tako neučakani. Vezani boste tokrat prepričani v svoja čustva in čeprav jih bo nekdo želel zamajati, mu to ne bo uspelo, saj svoji ljubljeni osebi popolnoma zaupate.

 

BIK

Mesec november vam prinaša nekaj drobnih sprememb na ljubezenskem področju. Prišli boste do spoznanja, da ste v preteklem obdobju preveč gledali na to, kaj si mislijo drugi in se premalo postavili zase. Zdaj je čas, da se soočite in direktno poveste svoje mnenje. Drugače bodo začeli gledati na vas. Bolj naklonjena vam bo druga polovica meseca. V zraku boste začutili ljubezen in željo po spolnosti. Obetajo se vam prijetne avanture, povezane z zabavami, tistim, ki ste pa vezani pa prijetni večeri v dvoje, ko si boste resnično oddahnili.

 

DVOJČKA

V november boste stopili neodločni in polni vprašanj, povezanih s čustvi. Še vedno ne veste kaj vam manjka v ljubezenskem razmerju. Bodite pazljivi pri popravljanju škode, ki je nastala v zadnjem obdobju, predvsem pa stojte za svojimi trditvami. Aktivnosti povezane s potovanji ali izobrazbo, bodo v tem mesecu povzročile kar nekaj stresa. Pričakujte tudi informacijo, ki vas bo presenetila. Pravočasno pripravite vse podrobnosti, da ne bo prišlo do pomote. Konec meseca se boste zopet posvetili poslovnim zadevam in jih rešili.

 

RAK

Prvi dnevi novembra vam z retrogradno Venero prinašajo razčiščevanja. Čeprav ste večinoma z mislimi zazrti v prihodnost, vas življenje sili, da se soočate tudi s preteklostjo. Zapletli se boste v situacije, zaradi katerih boste iz svojih globin obudili spomine, ki vam ne bodo najbolj všeč. Poskusite se počasi usmeriti le v sedanjost in prihodnost. Obeta se vam krajše potovanje z ljubljeno osebo, ki bo odvisno od vaše odločitve. Dobro bi bilo, da konec meseca, ko bo Sonce v strelcu tvegate, saj bolj boste analizirali, težje se boste odločili. Nakazuje se vam tudi prijetno zbližanje.

 

LEV

Začetek novembra vam ne bo najbolj naklonjen. Ranljivi in občutljivi boste, kar bo povzročilo precej težav na ljubezenskem področju. Na realnost boste enostavno pozabili, saj je veliko lažje živeti v sanjskem svetu. Pazljivi bodite pri finančnih zadevah, saj se vam bo zdelo vaše stanje precej višje kot pa dejansko je. Ne razmišljajte o tem, kaj vas čaka od jutri naprej, uživajte v vsaki priložnosti. V zadnjih dneh meseca boste deležni presenečenj s strani ljubljene osebe. Pomagali vam bodo tudi planeti, ki vam obljubljajo samozavest.

 

DEVICA

V prvi polovici novembra, ko bo Sonce v škorpijonu boste deležni nihanja razpoloženja. Čeprav se boste na čustvenem področju stabilizirali s pomočjo Venere v znamenju tehtnice, boste imeli na trenutke občutek, da se nič ne dogaja tako, kot bi si vi želeli. Na sredini meseca prihajajo prijetne informacije, povezane z nekom iz preteklosti. Odzovite se, vendar nikar ne pričakujte preveč. Samski se raje usmerite v nekaj novega, saj močno potrebujete spremembe. V zadnjih dneh meseca vam bodo planeti bolj naklonjeni in takrat je pravi čas, da rešite poslovne zaplete.

 

TEHTNICA

November bo zelo zanimiv mesec, ker se boste končno sprostili in odmislili težave iz preteklosti. Zaželeli si boste dobre družbe simpatične osebe, kjer se boste lahko popolnoma odklopili. Zamikalo vas bo tudi nakupovanje, saj boste želeli poudariti svojo lepoto, še posebej to velja za pripadnice ženskega spola. Čustvene odnose boste želeli urediti tako, da bo obema prav. Zelo boste tolerantni in zaupljivi. Partner vam bo zelo naklonjen, še posebej, če je rojen v zračnem znamenju. Med vama se bodo energije v drugi polovici meseca stabilizirale in uživali boste v toplih objemih.

 

ŠKORPIJON

Retrogradna Venera v znamenju tehtnice vam prinaša zadržanost in hladnost na čustvenem področju. Lahko se vam zgodi, da boste nezainteresirani za druženje z nekom, ki vam je v preteklem obdobju zelo odgovarjal. Po drugi strani pa bo druga polovica meseca v znamenju vznemirljivih presenečenj. Osvajal vas bo nekdo, ki vam bo deloval neiskren, zato se najprej prepričajte, kaj se skriva v ozadju, saj sedaj niste, kljub svojemu močnemu karakterju, pripravljeni na razočaranja. Samskim se bo zdelo, da se gibljete v labirintu oseb, ki ves čas nekaj želijo od vas.

 

STRELEC

Odpočili si boste od napornega obdobja in se v november podali s svežimi energijami. Povedali boste vse, kar vam leži na srcu. Velika večina vas bo v prvi polovici meseca obremenjena s preteklostjo ali pa boste razmišljali o nekom, ki vam je bil včasih pomemben na čustvenem področju. Imeli boste priložnost doživeti prijetno srečanje, ki vas bo sprostilo. Zadnji dnevi v mesecu pa vam prinašajo intenzivne pogovore s pomembno osebo. Tisti, ki že dolgo čakate, da se simpatija odzove tako kot si vi želite, boste počasi začeli nizati nove načrte.

 

KOZOROG

November bo obarvan s čustvenimi presenečenji. Globoko v sebi boste spoznali pojem ljubezen in se veselili presenečenj, ki vam jih prinaša to obdobje. Romantična doživetja in prijetnosti bodo šle skupaj, pričarali si boste romantično vzdušje. Na delovnem mestu vas čaka manjše zatišje, ki vam bo odgovarjalo. Spontano se boste soočali z novimi izzivi in preživeli izjemno dinamičen mesec, čeprav se boste čez vikende nekoliko umirili in se sprostili od skrbi. Hrepeneli boste po bližini ljubljene osebe. Samski imate celo odlične možnosti, da se na novo zaljubite.

 

VODNAR

November vam prinaša nekaj dvomov in nezadovoljstva na ljubezenskem področju. Doma vam še vedno nečesa primanjkuje, da bi bili popolnoma zadovoljni. Potrudite se dokazati, da vam lahko zaupajo, bodite zanesljivi in vztrajni. Vse skupaj se bo odražalo na ljubezenskem področju. Soočili se boste s tistim, kar morate še spremeniti. V poslovnih vodah vas v zadnjih dneh meseca čaka prijetnost in odprtost. Zadovoljni in nasmejani boste, še posebej tisti, ki se v preteklem obdobju niste mogli odločiti.

 

RIBI

Mesec november bo zaznamovan s spremembami, kljub vaši želji, da bi življenje na čustvenem področju ostalo enako. Zavedati se morate, da spremembe ne bodo slabe, saj bodo v vas zbudile željo po odkrivanju novih stvari. Ne upirajte se napredku saj vam bo tokrat koristil. Končno boste mirnejši, posebno na čustvenem področju. To se bo kazalo tudi v tem, da boste lažje odpustili in pozabili zadeve, ki so vas bremenile. Samski boste konec meseca stopili v akcijo in si izborili zmenek, na katerega že dolgo čakate.

 

 

Pin It