Brezplačna makeup knjiga

MESEČNI HOROSKOP FEBRUAR 2019

PRIPRAVIL: Horoskop.si

 

 

 

OVEN

Prvi del februarja bo nekoliko napet, vi pa nervozni, zaradi nerešenih zadev. Nakazujejo se vam manjši zakonski nesporazumi, ki jih boste najlažje rešili z veliko mero tolerance. Končno boste v drugi polovici meseca postali popolnoma sigurni vase in v svojega partnerja. Gradila bosta na globokem zaupanju in romantičnih nočeh, ki bodo v vajino vezo dodale še delček dobre energije. Tisti, ki ste samski, boste diplomatski in samozavestni. Ne morete se znebiti občutka, da se vam nekdo zopet vrača v vaše življenje.

 

BIK

Poskusite nameniti več pozornosti drobnim malenkostim, ki bodo za osebo nasprotnega spola zelo pomembne in seveda zelo dobrodošle. Kljub manjšim zapletom, vam začetek februarja prinaša veliko iskrenosti in direktnih pogovorov. Najprej boste ugotovili, kaj si sploh želite na čustvenem področju, nato se boste začeli v tej smeri tudi boriti. Nato boste samski začutili metuljčke v želodcu in vznemirljiv občutek, ki ga bo povzročila simpatična oseba. Sprejeli boste bolj skromen način življenja, kar bo ljudi okoli vas močno presenetilo.

 

 

DVOJČKA

Počasi se premikate proti svojim ciljem na čustvenem področju. Nehali boste živeti v iluziji. Zadeve na čustvenem področju, ki vas bremenijo boste končno začeli gledati v realni luči. Ravno zato se vam lahko zgodi, da prekinete dolgoletno razmerje. Vsekakor pa najprej temeljito razmislite, da ne boste kasneje po nepotrebnem obžalovali. Samski boste imeli manjši problem. Tokrat boste neprestano oklevali, saj vas ne prepriča dejstvo, da je nekdo resnično predan skupnim ciljem. Vztrajali boste pri svoji odločitvi, kar pa vas lahko drago stane.

 

 

RAK

Vaše življenje bodo vodila čustva, tako bo tudi pri ljubezenskih podvigih. Čeprav boste imeli v samem odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo. Nekaj, kar boste storili brez pravega zagona, se bo končalo presenetljivo pozitivno. Pri odločitvah ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve ter jih nekako uskladite. Spremembe bodo tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Pokazale se vam bodo tudi nove poti. Velik poudarek bo na področju spolnosti, kjer si boste zaželeli več pestrosti in igrivosti. Pazite le, da ne boste pozabili na obveznosti.

 

LEV

Mars vam bo dajal na poslovnem področju posebno moč. Nikar se ne zapletajte v provokativne pogovore, saj bi lahko ostali razočarani. Do sedaj ste dobro funkcionirali, saj vam je moč dajala samozavest, sedaj se boste pa morali s težavami soočiti drugače. V nevarnosti ste še posebej tisti, ki ste v daljši vezi. Za samske bo to ugoden čas saj boste na vse gledali z drugačnimi očmi. Nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Vztrajali boste glede načrta, ki ste si ga zamislili pred kratkim. Če boste dovolj pogumni, se vam bodo odprla vrata do boljšega zaslužka.

 

 

DEVICA

Ljubezen vam ne bo najbolj pisana na kožo, še posebej v prvih dneh meseca februarja, ko bodo pri vas na sporedu druge zadeve, ki se vam bodo zdele pomembnejše. Pojdite globoko vase, ter se vprašajte, če imate res razlog, da ste lahko takšni, ali so to morda samo vaše iluzije. Še nekaj časa boste neodločni, zato počakajte, preden naredite kakšno neumnost. Tokrat imate tudi možnosti novih poznanstev in novih začetkov. Pustili boste odličen vtis, kljub temu pa komaj čakate, da nekaj dokončate. Previdni bodite glede uradnih opravkov, saj boste odvisni od drugih.

 

TEHTNICA

Nečesa, kar vam je vedno manj všeč, ne morete spremeniti. Imeli boste veliko zaupanja v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste potrpežljivo sprejeli stvari, ki se bodo pojavljale. Ovirale vas bodo nerešene zadeve, ki jih vztrajno vlečete za seboj, toda zaključek se vam bo tokrat še izmikal. Še vedno niste pripravljeni opustiti določenih zadev. Nekdo vas bo opazoval in nadziral, kar vas lahko zmoti ali vznemiri. Pred vami je čas, bogat z ljubeznijo. Planeti vam prinašajo konec meseca več ljubimkanja, lepih, toplih besed in zadovoljstva.

 

ŠKORPIJON

Tokrat boste deležni nihanja vašega razpoloženja. Čeprav se boste na čustvenem področju stabilizirali s pomočjo Sonca in Venere, boste imeli na trenutke občutek, da se nič ne dogaja tako, kot bi si vi želeli. Sredi meseca prihajajo prijetne informacije, povezane z nekom iz preteklosti. Odzovite se, vendar nikar ne pričakujte preveč. Samski se raje usmerite v nekaj novega, saj močno potrebujete spremembe. Upoštevajte vse svoje vrednote, kar vam bo pomagalo, da boste spoznali svoje prave želje. Možnost osebnega razvoja vas bo vodila k zadovoljstvu.

 

STRELEC

Izboljšanje na čustvenem področju, ki ste ga bili deležni, bo trajalo do takrat, ko boste dosegli tisto, kar ste si želeli in uspeli končno razčistiti z osebo, ki vas je obremenjevala na področju čustev. Nastopila bo nesigurnost, težko se boste prilagajali, samski pa se boste zelo težko navezali na novo osebo, saj boste ves čas v dvomih. Preprosto naredite to, kar trenutno zahteva od vas življenje in uživajte. V vaše življenje prihaja konec meseca veliko priložnosti. Skoraj vse boste vse reševali skozi prijateljski pristop.

 

KOZOROG

Ljubezen bo nekaj plemenitega in z lahkoto se boste na nežen način predali partnerju. Nekaj previdnosti ne bo odveč, še posebej v domačem okolju, kjer se nekaj zapleta. Tokrat si boste morali postaviti pravila igre, ki se jih bo treba držati. Planeti vam obljubljajo napredek, vendar le v primeru, če boste osredotočeni, iskreni in pozitivno naravnani. Glede na to, da se boste veliko ukvarjali z ostalimi zadevami, tokrat čustvenemu življenju ne boste posvečali posebne pozornosti. Lahko se vam celo zgodi, da ne boste zaznali energij nekoga, ki vas bo osvajal na vse pretege in se trudil da vas povabi na zmenek.

 

VODNAR

Odprti in razigrani boste še posebej v prvih dneh februarja. Tisti, ki ste v vezi lahko naletite na partnerjevo ljubosumje, saj ne bo razumel, da se želite samo zabavati. Najbolj ugoden čas, ko boste imeli možnost novih začetkov, bo sredina meseca. Takrat boste prišli na račun predvsem samski. Ko vas bodo pozvali k sodelovanju, boste prvi odprti za nove predloge. Stvari se počasi sestavljajo, a ne ravno tako, kot ste si začrtali. Čim prej uporabite višek svoje energije in se dogovorite glede rekreacije ali skupne zabave. Začnite z novimi projekti in pokažite vsem drugim, koliko ste vredni.

RIBI

Brzdajte v prvih dneh februarja svoja čustva, upoštevajte le tisto, kar je pogojeno z vašim razumom. Premostili boste slabo voljo. Ne glede na to, da ste precej napeti, sprejmite obdobje kot dobro priložnost za spremembe po lastnem okusu. Nikar se ne osamite preveč, saj potrebujete dobro družbo. Za zdaj ne najdete rešitve za svojo razburkano ljubezensko situacijo. Čas je, da postanete aktivnejši in da se usmerite proti svojim željam, o katerih razmišljate. Naključna poznanstva lahko prerastejo v ljubezen, le preveč arogantni in vzvišeni ne smete biti, saj boste s tem ustvarili vtis hladne osebe.

 

 

fShare
2
Pin It