Brezplačna makeup knjiga

MESEČNI HOROSKOP APRIL 2019

PRIPRAVIL: Horoskop.si

 

OVEN

V prvi polovici aprila boste s Soncem v vašem znamenju nadgradili odnose, z nekaterimi navezali globlje stike, z določenimi pa odnos prekinili, če boste začutili, da je to potrebno. Nekateri znanci bodo vaše ravnanje ocenili kot nerazumno, a ne pustite se zmesti. Stvari uredite tako, kot ste si zastavili v preteklih mesecih. Če ste samski se več gibajte med simpatičnimi ljudmi, saj imate končno odlične možnosti za nova poznanstva. Obisk zabave v krogu prijateljev bo konec meseca dobra izbira, saj se boste v družbi končno resnično sprostili in se prepustili ugodnim vibracijam.

 

BIK

V prvih dneh meseca aprila boste pogosto gost raznih prireditev. Zabavo in druženje boste postavili na prvo mesto. Obveznosti pa preložili kasnejše obdobje, kar vas lahko če ne boste premišljeni drago stane. Samoumevno bo, da je za vas april razgiban mesec. Pogovorite se s partnerjem in ne ustvarjajte konfliktov tam kjer to nikakor ni potrebno. Ne pretiravajte proti koncu meseca s samohvalo, da ne boste izgubili še naklonjenosti tistih, ki ne bodo zavistni. Prijateljstvo se bo odvijalo v zanimivi smeri.

 

DVOJČKA

Mesec april bo zaznamovan po družabnosti in starih obljubah, ki jih bo potrebno počasi izpolniti. Naraščal bo optimizem, spoznali boste nekaj novih ljudi, povečale se bodo možnosti za nove priložnosti, ki vas bodo zelo razveselile. Potrebnega bo več pogleda vase in jasneje postavljati korake, sicer spremembe ne bo. Razpoloženje bo zanimivo še posebej ob koncu meseca aprila, ko boste s pomočjo prijazne Venere kovali načrte, kako čim bolj spontano preživeti svoj čas v najboljši družbi. Naklonjene vam bodo tudi osebe nasprotnega spola.

 

RAK

Pred vami je v prvi polovici meseca aprila prijeten čas, ki vam bo pisan na kožo, dinamičen z različnimi aktivnostmi, ki se bodo dogajale z neverjetno hitrostjo. Tokrat ne boste imeli potrpljenja z ljudmi, ki ne bodo mogli slediti tempu, tudi za ljubljeno osebo ne boste imeli niti kančka razumevanja. Na poslovnem področju posvetite več pozornosti malenkostim ali drobnemu tisku. Venera bo poskrbela za lažje odločanje na ljubezenskem področju ter za več poglobljenih pogovorov, ki bodo končno prebudili vaše speče srce.

 

LEV

April, ki je pred vami, bo zasanjan, družaben in poln ljubezenskih iskric. Odnos s partnerjem bo postal mehkejši, laže bosta našla skupni jezik pri temah, kjer se vajina mnenja sicer zelo razhajajo. Samski se boste družili s tistimi, ki vam vlivajo optimizem, zapletenih zgodb se boste izogibali. Pod ugodnim vplivom planetov boste laže pridobili kolege na svojo stran in jih navdušili za svoje ideje. Poslovne in finančne obveznosti boste v zadnjih dneh meseca postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, saj boste kasneje vse nadoknadili brez večjih zastojev. Pomembna za vas bo tokrat ljubezen.

 

DEVICA

V prvi polovici meseca aprila bo zbranost ena vaših težjih težav. Koncentracije vam bo primanjkovalo tudi na delovnem mestu, kar bo opazilo tudi budno oko vašega nadrejenega. Najraje se boste zadrževali ob varnem domačem ognjišču, kjer boste čutili mir in toplino. Hvala prijateljem, ki vas bodo potegnili iz stanja apatije in ustvarili enkratno vzdušje, še posebej proti koncu meseca, ko boste ves čas pripravljeni na zabavo in zanimive podvige, ki vas bodo ponovno potegnili v svet razigranosti. Dvomi in strahovi bodo ostali v ozadju.

 

TEHTNICA

Čeprav vas bo v aprilu spremljalo več planetov, boste nekoliko raztreseni in nervozni, kar ni v vaši navadi. Obdržite nivo svojih spodobnosti in nikar ne prelagajte pomembnih poslovnih in finančnih obveznosti. Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo na začetku poskušal ugovarjati. Finančno stanje bo dokaj dobro, kar vas bo pomirilo. Izkazalo se bo, da ste imeli prav in ne boste mogli skriti ponosa, ki ga imate. Na ljubezenskem področju vas Mars proti koncu meseca vodi v nekaj nejasnosti in zapletov.

 

ŠKORPIJON

V prvih dneh meseca aprila boste laže dihali, tudi na določene težave boste gledali drugače, spremljalo vas bo tudi Sonce v znamenju ovna, ki obljublja več vztrajnosti in dobre motivacije. Obeta se vam torej nov zagon. Na poslovnem področju boste odprti za nove, nenavadne pristope, zato se boste zavzemali za uvajanje novosti in nakup naprednejše tehnologije. Našlo se bo kar nekaj kolegov, ki jim to ne bo pri srcu, zato pričakujte ostre komentarje. Najboljše počutje vas bo spremljalo v zadnjih dneh meseca aprila, ko se boste ves čas zabavali.

 

STRELEC

Zaradi vaše nežnosti boste v prvi polovici aprila pogosto ne razumljeni in ljubezni ne boste jemali prav resno in nikomur dovolili, da krati vašo svobodo. V strastnih pogovorih lahko najdete nekaj novega, kar je vredno poskusiti. Tudi samski boste tokrat poskrbeli za dogajanje, ki bo pestro in povezano s prijetnim spogledovanjem. Konec meseca aprila boste deležni še posebej prijetnega vpliva Venere v znamenju ovna, ki bo izboljšala tudi vašo komunikacijo.

 

KOZOROG

V april dneh vaša privlačnost ne bo ostala ne opažena. Dotiki bodo pogosti, na vašo presenečenje ne zgolj s strani prijateljev. V delovnem okolju boste svoje znanje dobro tržili zato vam dobrih rezultatov ne bo manjkalo. Brez slabe vesti si lahko privoščite malce višji življenjski standard in uživate v njem. Šarmantna osvajalska oseba vam bo popestrila zadnje dni v aprilu in vas popeljala v zadovoljstvo. Zaljubljeni boste v ljubezen in romantične podvige, ki vas bodo ves čas klicali v bližino ljubljene osebe, prisotna bo tudi strast.

 

VODNAR

Začetek prijetnih dni v mesecu aprila bo mnoge izmed vas preizkušal v potrpežljivosti. Čeprav ste navajeni čakati, bodo določene okoliščine zelo najedale vaše živce. Nepredvidljivi dogodki in spremembe utegnejo stanje samo še poslabšati. Obdobje bo stresno, zato bolje poskrbite zase. Vzemite si čas za razvajanja, pocrkljajte se s kakšno malenkostjo in nikakor ne dovolite, da bi vas kdo s svojimi pripombami spravil v slabo voljo. Poslovne zadeve bodo v ospredje stopile v zadnjih dneh aprila, ko vas lahko zagrabi panika pred prihodnostjo.

 

RIBI

Tokratno sanjarjenje o čustveni trdnosti v prvi polovici meseca aprila, ko vas bo spremljalo Sonce v znamenju ovna, ne bo obrodilo sadov, saj boste v stalni pripravljenosti na ljubezenske pustolovščine, ki kmalu prihajajo v vaše življenje. V prepovedan sadež, a še kako mikaven boste brezglavo rinili in sledili pobudam, ki ne bodo redke. Napetost bo popustila ob koncu meseca aprila, ko se lahko mojstrsko umaknete v objem drugi, skrivnostni osebi, ki bo na plano potegnila strast in nekaj neučakanosti.

 

 

 

Pin It