Brezplačna makeup knjiga

MESEČNI HOROSKOP SEPTEMBER 2019

PRIPRAVIL: Horoskop.si


OVEN

Z veseljem boste v prvi polovici septembra opozorili nase. Premišljujete in nenehno govorite le o nečem, kar je del vaših ambicioznih načrtov. Draga oseba in sorodniki pa pogrešajo več razumevanja in skupnega kramljanja. Pokažite, da jih niste pozabili. Prepustite se nežnim strastem, kajti v sredini meseca se jim zaradi ugodne Venere ne bo mogoče upreti. Zaupajte sebi in uživajte v poljubih in dotikih. Potrebovali boste tudi več odločnosti na področju denarja in previdnosti pri dvoumnih dogovorih.


BIK

Dovolite si biti v prvih dneh septembra, ko boste bolj sproščeni romantično zaljubljeni. Nežna čustva bodo vaša iskrica skozi ves čas, poleg tega boste manj konfliktni. Blesteli boste v polnem čaru, saj se bodo ljudje okoli vas težko upirali vaši prijetni naravi. Izredno zanimivo vam bo opazovati nekoga, ki bi lahko postal pomemben člen v vašem življenju. Na finančnem področju bodo zelo pomembne odločitve v zadnjih dneh septembra. Če bi izbirali, ne bi mogli izbrati boljšega zaključka meseca. Svojo občutljivost boste skrili med svoje rogovje.


DVOJČKA

V prvi polovici septembra boste kljub energijam planetov v znamenju device na čustvenem področju odvrgli masko in se pokazali v pravi, drzni luči, kar bo sprožilo pozitivne odzive. Pojavile se vam bodo situacije, kjer boste deležni komplimentov, vendar ni dobro, da bi vas preveč zanesli. S finančnimi zadevami ne boste najbolj zadovoljni. Trenutno imate pred seboj samo en cilj, in če ga boste poizkusili uresničiti skupaj s prijatelji, imate za to veliko možnosti. V veliko pomoč vam bo, če si boste vzeli nekaj prostih trenutkov samo zase.


RAK

V prvih dneh septembra boste izžarevali negativno energijo, ki bi vas lahko pripeljala v neprijetno situacijo. Preveč se nagibate k skrajnostim, zato ne najdete svojega miru. Privlači vas več zadev in dejavnosti hkrati, zato ničesar ne dokončate kot bi bilo potrebno. Previdno z zdravjem. Tega se boste zavedali že v sredini meseca in morda vam bo celo nekoliko dramatično, kako se določene zadeve razpletajo. Primanjkovalo vam bo časa za vse zanimive načrte in posebna srečanja. Tisti, ki imate težave v razmerju ste v nevarnosti, da se še bolj zaprete vase.


LEV

Vse bo potekalo pozitivno, če boste že v začetku meseca storili kaj več glede nekega odnosa. Povabila bodo neprestano deževala, vendar vas naj to ne zmede, da bi se morali odzvati vsem. Izbirajte in si priborite zase kvalitetno preživet čas. Tudi z denarjem boste imeli več sreče. Spoznali boste, kako lahko svoje pomanjkljivosti spremenite v svoje prednosti. Z nogami boste trdno na tleh, z mislimi tukaj in zdaj, pripravljeni na izzive.


DEVICA

Samskim bo v prvih dneh septembra nagajal Mars v vašem znamenju, ki bo sicer izboljšal vašo komunikacijo, po drugi strani pa vas bo porinil v situacije, ko vam ne bo jasno, zakaj vas je nekdo zavrnil. Delo bo v drugi polovici meseca potekalo napredno, brez zapletov, zato bodo tudi finančni rezultati temu primerni. Sonce v znamenju tehtnice bo proti koncu meseca poskrbelo, da boste sami sebi zadostni in opaženi. Intuicijo boste povezali z razumom, kar se bo izkazalo za zmagovito kombinacijo. Samostojni in uspešni boste tudi pri svojih odločitvah.


TEHTNICA

Venera vam bo v pomoč, da boste stopili v september bolj sočutni in zaljubljeni. Pred vami so nova ljubezenska prijateljstva. Če se bo na področju financ karkoli zatikalo, boste takoj razrešili težave, nejasnosti ali dvome. Vaša privlačnost bo občudovana, iskrena ljubezen pa negovana vsak trenutek, zato boste z lahkoto osebnostno napredovali. Na pol poti se boste v zadnjih dneh septembra ustavili in ugotovili, da ste utrujeni. Zato raje počakajte, saj se v težavnih okoliščinah ne znajdete najbolje.


ŠKORPIJON

Nekoliko v pomoč vam bo v prvi polovici septembra Sonce, ki se nahaja v znamenju device in poudarja analitično plat. Najprej pa se seveda odločite, kako nadaljevati. Samskim se bodo odvijale zanimive prigode. Na trenutke boste imeli občutek, da se ves svet vrti okoli vas. Nekaj, kar se bo zgodilo v družinskem krogu, bo pritegnilo vašo pozornost. Premislite, kako bi najbolj konkretno odgovorili na nekaj pomembnih vprašanj. Zaupajte prijatelju, ki vas je že večkrat nesebično rešil iz kakšne zagate.


STRELEC

Ne ukvarjajte se v prvi polovici septembra toliko z nepomembnimi zadevami, nikar tudi ne pretiravate z delom. Druga polovica meseca vaši ljubezni vrne zaupanje, trdnost ter večjo sproščenost srčne osebe. Samski se boste konec meseca znašli na razpotju, ko bodo v igri dve osebi. Tisti, ki ste v fazi izobraževanja, ne bodite presenečeni če boste nekoliko zaspali. Niste preveč razpoloženi za druženja, kar je za vas precej neznačilno. Osredotočite se le na eno težavo, nekaj, kar je povezano s posli, ki vas bremenijo, ali s pomembnim ljubezenskim vprašanjem.


KOZOROG

V prvih dneh septembra vas bo privlačil nekdo, ki je zanesljiv in vas zna resnično poslušati. To osebo boste zlahka osvojili, čeprav se bo vse skupaj dogajalo ali v delovnem krogu ali pa v okoliščinah, ki bodo daleč od želenih. Spremlja vas neodločnost, kar je le znak, da bi morali počakati. Prijetno vam bo v sredini meseca, predvsem zato, ker boste izredno pozitivno naravnani. Tudi bolj zaupljivi, celo do ljudi, ki se v preteklosti niso ravno izkazali z iskrenostjo.


VODNAR

Vezani vodnarji boste romantično negovali svoje zveze in razmišljali o nadgradnji odnosa. Samskim so v drugi polovici meseca namenjena nova poznanstva, ki se lahko razvijejo v resno ljubezensko zvezo. Črnogledost na stran, saj boste z optimizmom in dobro voljo prišli veliko dlje. Pri poslovnih zadevah vas bo ščitil vpliv Merkurja. Ponosni boste nase, uspelo vam bo rešiti veliko stvari in si vzeti še nekaj časa za romantiko in globoke pogovore. Pred vami so večje, pomembne novosti, ki lahko v zadnjih dneh septembra spremenijo vaš tempo.


RIBI

Konfliktov se v prvi polovici septembra, ko bo Sonce v znamenju device izogibajte, saj ne prinašajo nič dobrega. Marsikaj je v vaših rokah, zato se nikar ne sprenevedajte, bodite raje odkriti, komunikativni in vse se vam bo povrnilo z dobrim, celo v odnosih s tistimi, ki razmišljajo drugače. Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti. Toda vseeno boste morali biti bolj previdni in se zadev lotili iz prave strani. V ljubezni boste konec meseca preračunljivi. Pojavila se bo negotovost, dvomili ne boste samo o partnerju, temveč o vsem, kar čutite do svojega izbranca.


Pin It