Brezplačna makeup knjiga

Angelček priznane blagovne znamke Victoria's Secret Erin Heatherton je za revijo Shape razkrila trike kako do popolne postave.

23 letna Erin Heatherton priznava, da ji pri ohranjanju popolne postave pomaga osebni trener, ki ji vliva predvsem motivacijo in skrbi za to, da ne pozabi na redno vadbo, ki je ključnega pomena.

Manekenka pravi, da vadbo izvaja štirikrat tedensko, vadbo pa sproti prilagaja, sploh pred velikimi revijami. Vaje, ki jih izvaja so namenjene celotnemu telesu, vaje spreminja, od vaj za krepitev mišic, do kardio vaj, ki ji pomagajo pri kurjenju odvečnih kalorij.

Intervalni trening izvaja najraje, ključno pa je, da se vaje ponavljajo, saj lahko le tako poskrbi za delovanje vseh mišic svojega telesa.

Vsi vemo, da je pri vajah težko obdržati ritem, sploh ko so vidni že prvi rezultati. Erin priznava, da urnik vadbe spreminja, da vadba ne postane dolgočasna rutina.

Rutina se pred nastopi seveda spremeni, saj s trenerjem prilagodita vadbo vsakemu dogodku, takrat vadbo običajno poostrita tudi na 7 dni v tednu.

Kaj pa prehranjevanje?

Model pravi, da se poskuša prehranjevati zdravo, kolikor je to le mogoče, z veliko zelenjave, proteinov in oreščkov. Za hitro malico običajno poseže po sadju. Seveda pa tudi njo kdaj premamijo sladkarije in nezdrav način prehranjevanja. Pravi, da vsakič ko skuša poseči po nezdravi prehrani, pomisli, koliko vadbe in odrekanj bo potrebno, da bo spet pridobila nazaj idealno postavo in običajno je to vzrok, zakaj se lažje odreče sladkarijam.

Erin svetuje, da se prehranjujete redno, jeste manjše obroke, namesto sladkarij pa posežete po sadju.

Hmmmm, ko bi le bilo tako enostavno :)

 

Pin It