Brezplačna makeup knjiga

Knofla Photography

 Prva slovenska pole dance skupina, izvaja delavnice intenzivne vadbe in oblikovanja telesa, prepleteno med plesom in aerobiko - za tiste, ki želite popestriti vsakdanjo rutino vadbe, se preizkusiti v čutnosti in ženskosti, uživati in se sprostiti.

 

Za kaj gre?

Ples ob drogu je sodobna oblika umetniškega plesa, pri katerem plesalka s pomočjo vertikalnega droga izvaja različne plesne prvine. Z zapeljivimi in mehkobnimi akrobatskimi gibi je zabavna in izvrstna oblika vadbe za oblikovanje popolnega telesa.

Na izobraževalnih delavnicah, članice skupine Pandora - Art of Pole, svoje skrivnosti tega plesa z ljubeznijo predajajo dalje. Svoje znanje nenehno nadgrajujejo in dopolnjujejo. Ukvarjajo se tudi z odrsko produkcijo. Njihov prvenec je celovečerna predstava na drogovih - Every Man's Dream.

Če se želite preizkusiti pokukajte na http://www.centerplesa.si/.

Za zaključek mednarodnih pole dance delavnic Vas to soboto vabimo na nepozabni dogodek v Vetrinjski dvor, v Mariboru (ob 22.uri). Družbo Vam bodo delala dekleta plesne skupine Pandora – Art of Pole za glasbeno razvajanje pa bo na kitari poskrbel Saso Sandic. Radovedni in pogumni se boste lahko naučili tudi kakšnega trika na drogu ;)

Vabljeni!

  

Pin It