Brezplačna makeup knjiga

Kempinski Portorož na kupone

Ste že kdaj kupili kupon pri katerem izmed ponudnikov popustov?


Tokrat vam bomo predstavili našo izkušnjo.

Prepričanje, da nakup kupona pomeni drugačen odnos, kvaliteto in doživetje ponudbe v hotelu Palace - Kempinski Portorož zagotovo ne velja.

Počitnice, takšne kot se za hotel spodobi. Ob prihodu čaka pomoč pri prtljagi, ki poskrbi tudi za vaš avtomobil. Dobra volja, prijazno osebje in nasmeški pričarajo zares pozitivno klimo, ki jih v večini drugih hotelov gost žal ni deležen.

 Z nakupom kupona vas namestijo v sobo s pogledom na park in sicer večinoma v novem delu hotela, kjer so sobe manjše, vendar nič manj udobne. Sobe so opremljene z veliko posteljo, kopalnico z banjo in tuš kabino, bidejem.

Če imate otroke vam priskrbijo otroško posteljico in seveda otroški kopalni plašč. V našem primeru so otroci imeli bivanje zastonj. Sobe so urejene in čiste, v kopalnici vas čakajo copati, kopalni plašč in izdelki za osebno nego (šampon, regenerator, milo, pilica za nohte, vatirane palčke), set za loščenje čevljev, dežnik in seveda mini bar.

Sobe so prav tako opremljene z brezplačno internetno povezavo.

Hotel je sestavljen iz starega (obnovljenega) in novega dela. V starem delu hotela najdemo konferenčne sobe, bare, Kristalno dvorano v kateri je velik samopostrežni zajtrk do12.00 ure.

Nakup kupona omogoča tudi brezplačen vstop v Rose SPA center (savna, masažni bazen, bazen, fitnes).

Najzahtevnejši mlajši gostje

Tudi za otroke je poskrbljeno, saj je v starem delu manjša igralnica, ki je še kako dobrodošla ob slabem vremenu. Zajtrk vam lahko pripravi kuhar, ki je prisoten v Kristalni palači, po želji speče palačinke ali umešana jajca za najmlajše. Bazen z morsko vodo se nahaja v novem delu hotela. Voda v bazenu je hladnejša od večine drugih ponudnikov in ima okoli 26 stopinj, kar je za nekatere prehladno, sploh v zimskem času.

V hotelu so v nekaterih kotičkih in na terasi nastavljeni bomboni za kadilce (seveda mentolovi v obliki PEZ bombonov), zato smo pogrešali majhne pozornosti tudi za otroke. Pri zajtrku na naše začudenje ni bilo na voljo Čokolina, zato se je kuhar oddolžil z ameriškimi palačinkami.

V hotelu so v večini zaposleni tujci, tako da vam bo znanje tujega jezika pri pogovoru z nekaterimi uslužbenci prišlo še kako prav. Cene vseh ostalih storitev so upravičeno v primerjavi z drugimi hoteli visoke, saj gre po našem mnenju za enega najboljših hotelov v Sloveniji. Hotel ponuja tudi varstvo za otroke za ceno 20,00 EUR na uro.

 

Kaj nam je bilo všeč:

 • prijaznost osebja

 • možnost shranjevanja otroških koles pri vratarju oz. na recepciji

 • zajtrk, ki traja do 12 ure

 • otroška igralnica

 • kopalni plašči in copati za vso družino

 • velika kopalnica

 • brezplačen WiFI

 • pomoč pri pakiranju in nošenju prtljage

 • posebne brisače pri vstopu v bazen in savno, ki jih dobite na bazenu.

 

Kaj nam ni bilo všeč:

 • draga parkirnina (18,00 EUR na dan)

 • ker v ceno kupona ni vključena večerja, je večerja v hotelu glede na ponudbo draga. Izbirate lahko med tremi meniji, v primeru, da želite kaj drugega je cena seveda temu primerna.

 • pri zajtrku ni bilo na voljo otroške hrane, kot so Čokolino ali zdrob.

 • voda v bazenu bi bila lahko bolj topla.

Za tridnevni paket (2 nočitvi za dve osebi, otroci 1 in 3 leta brezplačno) smo odšteli 33,00 EUR za kupon. Skupen znesek je znašal 233,00 EUR. V paket je bil vključen zajtrk in kopanje.

Dodatni stroški:

- parkirnina 18,00 EUR na dan.

 

- večerja – polpenzion 39,00 EUR/osebo (otroci 1 in 3 leta brezplačno).

Pin It