Brezplačna makeup knjiga

Kaj o vas pove vaša krvna skupina?

Obstajajo štiri vrste krvnih skupin: A, ki velja za agrarno, B za bavarsko, 0 za agresivnega plenilca in AB, ki velja za najsodobnejšo krvno skupino, ki naj bi imela najboljši imunski sistem. Obstaja sicer še 400 podkategorij krvnih skupin, ki zdravnikom pomagajo določiti vaš zdravstveni profil, zato je prav da omenimo le nekatere, ki vam bodo pomagale razumeti kako je vaše zdravje povezano z vašo krvno skupino

 

Živila, ki koristijo vaši krvni skupini:

 

Krvna skupina A: Vegetarijanska prehrana temelji na ribah, piščancu in jogurtu. Izogibajte stročnic, začinjene hrane, dehidraciji in kavi. Recepti za krvno skupino A, ki predstavljajo proaktivno mešanico strategij za življenjski slog, hormonskih stabilizatorjev, vadbenih terapij in posebnih napotkov za prehrano, bodo maksimirali vaše zdravje, zmanjšali vaše naravne dejavnike tveganja in vam pomagali pri premagovanju bolezni. Rezultati: visok nastop, mentalna jasnost, večja vitalnost in podaljšano življenjsko obdobje.

 

Krvna skupina B: Mlečni izdelki, ribe, zelenjava, čaj in zrna ustrezajo tej krvni skupini najboljše. Izogibajte se alkoholu, konzervansom in hrupu. Ljudje s krvno skupino B imajo pogostokrat izjemno zmožnost prilagajanja na višino in so po statistiki sodeč, najvišji izmed predstavnikov krvnih skupin.

 

Krvna skupina 0: meso, ribe, zelenjava. Izogibajte se mleku in mlečnim izdelkom, predelani hrani in prekomernemu prehranjevanju. Ko svoje življenje prikrojite krepostim krvne skupine 0, lahko žanjete koristi najboljšega, kar imajo ponuditi vaši predniki. Vaša genetska dediščina vam ponuja možnost, da ste močni, vitki, produktivni, nabiti z energijo, da živite dolgo in ste optimistični.

Krvna skupina AB: Ta velja najsodobnejšo krvno skupino, zato lahko učinkovito prebaviti karkoli. Priporočena hrana so sveža živa hrana, ocvrta hrana vam jemlje energijo. Konfliktna želja po neodvisnosti in družbenosti lahko botruje sporom, vendar imajo ljudje s krvno skupino AB precej lastnosti, ki so izjemno cenjene v našem modernem okolju.

Krvna skupina in osebnost:

Krvna skupina A: sočutni, organizirani, učinkoviti voditelji.

Krvna skupina B: meditativni, prilagodljivi, prijazni, usmerjeni v akcijo.

Krvna skupina 0: praktični, samozavestni, pozorni, sočutni.

Krvna skupina AB: racionalni, miri, močni, sodobno razmišljujoči.

 

Vrsta krvne skupine in stres:

Krvna skupina A: Ljudje s krvno skupino A imajo višjo raven kortizola v telesu. Zelo občutljivi na stresne situacije. Pitje vode jim pomaga do pomiritve.

Krvna skupina B: V glavnem mirni, vendar hitro dosežejo meje, imajo izjemno velika nihanja v vrednosti kortizola. Priporočljive so dihalne vaje.

Krvna skupina 0: Dovzetni na izbruhe jeze. Kadar se to zgodi, potrebujejo več časa, da si opomorejo. Za te ljudi ni priporočljiv daljši fizični napor in stres, ki traja dalj časa. Vizualizacija pomaga do notranjega notranjega miru.

Krvna skupina AB: Prenašajo stres zelo dobro, pogostokrat trpijo fizične posledice občutkov. Za sproščanje jim koristijo že daljši sprehodi.

 

Krvne skupine in teža:

Krvna skupina A: Povečanje teže zaradi mesa in sladkorjev.

Krvna skupina B: Povečanje teže zaradi ocvrte hrane in kruha.

Krvna skupina 0 : Redijo se ob nepravilnem in nerednem prehranjevanju.

Krvna skupina AB: Povečanje teže zaradi neaktivnosti.

 

Pin It