CLIP-in lasni vstavki

Preobrazba v nekaj minutah. Iz kratkih las v dolge lase. In to doma? In bistveno ceneje kot v salonu? 
  In brez poškodovanih las?

Vir: super-punca.si

Nemogoče!

Te besede so se pred časom zdele pravljica za vse nas, ki si že od nekdaj želimo dolge lase.

 Resnica je pač taka, da smo ženske obsedene s svojimi lasmi, pa naj bodo svetli, temni, ravni ali kodrasti. Da bi imele podaljšane lase smo naredile marsikaj…šle smo k frizerju da nam podaljšajo lase….če smo imele srečo smo za to odštele »samo« 300 EUR. Pridemo domov, občudujemo svojo novo podobo in smo presrečne, da so se naše sanje uresničile.

Bliža se večer. Zdaj ko je čas za tuš in spanje pa ugotovimo, da zadeva le ni tako preprosta kot se zdi. Lase nežno zvijemo, da se ne bi poškodovali ali zavozlali. Ponoči se priporoča nočna kapa za lase – posebej primerno za tiste, ki nemirno spijo. Počutim se kot babica. Takoj zjutraj ko se zbudim začutim srečo in veselje, ker vem da so moji lasje dolgi. A kaj ko je moj nemiren spanec malenkost preveč za nočno kapo in za lase. Grem pred ogledalo in groza, čaka me navidez neskončno česanje mojih podaljšanih las. OK, si mislim, za lepoto je pač treba potrpet. Čez čas se navadim na vse te jutranje dogodivščine. Lase imam podaljšane že kar nekaj mesecev in čas je da spet obiščem frizerko. Za nove podaljške bi odštela sicer malenkost manj kot pri mojem prvem obisku, vendar se ta strošek kar izenači z odstranjevanjem podaljšanih las. Imam še eno opcijo. Od kolegice kolegica, se je menda naučila kako se podaljški odstranijo kar bi me stalo bistveno manj. Kljub temu se odločim, da grem k svoji frizerki, ki je za to usposobljena. Za nove lasne podaljške se ne odločim, ker pač to kar nekaj stane – zame preveč. Torej se postrižem. Moji lasje so spet kratki in sanje o dolgih laseh se spet pojavljajo.

HOČEM IMETI DOLGE LASE IN PIKA!

RAZISKUJEM!

Na televizij vidim vse zvezde tuje in naše, s prelepimi dolgimi lasmi. Kako? Po nekaj urah interneta ugotovim, da zelo enostavno. To kar se je pred časom zdela pravljica, postaja resničnost. CLIP IN LASNI VSTAVKI. 

Na voljo imam vstavke iz pravih ali umetnih las. Ker ne vem kako zadeva funkcionira se odločim za umetne, ki so bistveno cenejši. V vsakem primeru lahko nabavim tiste iz pravih las, če je to res to. Ko jih dobim – ženska revolucija!!! 

Ko se trudim z vstavljanjem sicer gledam različne posnetke na YouTube. Ko bi le znala tako hitro kot tista punca tam. Seveda se ne vdam. V tretje zadeva že super funkcionira. 

In kaj je najlepše – ko grem pod tuš, jih snamem, ko grem spat, jih snamem ko se mi zdi da jih nočem, jih snamem in to doma, brez frizerja, brez stroška in brez poškodovanih las.

Le moj fant se čudi, da ima vsakič zraven sebe drugo žensko .