Kdaj boste spoznali sorodno dušo?

Kdaj boste na osnovi astrološkega znamenja spoznali sorodno dušo?

Vsi smo ali smo bili v iskanju sorodne duše. Morda smo jih že srečali pa se tega sploh ne zavedamo. Mogoče se na prvi pogled ne zdi, da smo s kom povezani tudi na astralnih nivojih, vendar s spoznavanjem osebe lahko začutimo posebno vez, ki je več kot le prijateljska ali partnerska.

Odnosi sorodnih duš so običajno zelo tesni in delujejo bistveno drugače.

Namesto romantike in naklonjenosti vam naj bi oseba – sorodna duša, ponujala tudi prijateljstvo, srečo, komunikacijo, zaupanje in še veliko več.

Nekateri ljudje najdejo svojo sorodno dušo zelo mladi in jo tudi takoj prepoznajo. Za nekatere pa je spoznavanje sorodnih duš tudi strašljivo, saj so si v nekaterih stvareh skoraj preveč podobni.

Vsa razmerja imajo svoje vzpone in padce, vendar tisto kar naj bi bilo pri sorodnih dušah drugače je, da se vedno vračajo, ne glede na to kako zelo ste jih prizadeli.

Mogoče v sorodne duše ne verjamete, vendar naj bi jih našli vsi točno v trenutku ko smo na njih pripravljeni. Ko se znajdemo pred težkimi preizkušnjami, so nam sorodne duše vedno v oporo, nas tolažijo in nas običajno želijo razvedriti.

V nadaljevanju vam bomo predstavili kdaj naj bi spoznali svojo sorodno dušo glede na vaše astrološko znamenje.

OVEN

Oven najde svojo sorodno dušo okoli 21. leta; čas v katerem se kot duša še išče, vendar je že dovolj odrasel. Če v tem času najde sorodno dušo, jo uspe videti natanko tako, kot je. Sorodno dušo ovni običajno najdejo v svojem naravnem okolju ( zabava, športi, služba), kjer se tudi lažje izrazijo. V življenju želijo uživati, po 30. letu se posvetijo sebi in svoji sorodni duši.

BIK

Bik najde svojo sorodno dušo v starosti okoli 16 let. Očitno je, da je še zelo mlad, vendar ga običajno preplavi zaljubljenost. V tem času biki sicer niso prepričani, da so našli ljubezen svojega življenja, vendar mu v tem običajno težavnem obdobju veliko pomenijo predvsem vrstniki zaupniki.

DVOJČEK

Dvojček bo srečal svojo sorodno dušo okoli 19 leta, vendar pa je velika verjetnost, da je sprva ne bo prepoznal. To običajno spoznajo šele leta kasneje. Najverjetneje sorodno dušo spoznajo v šoli ali med prijatelji. Na tej osebi začutijo nekaj veličastnega, počutijo se kot da jo poznajo že od nekdaj. Velikokrat se zgodi, da skozi odraščanje zgubijo stik s svojo sorodno dušo, vendar se običajno čez leta osebi spet najdeta in povežeta.

RAK

Rak že od nekdaj sanja o svoji ljubezni, zato ne preseneča dejstvo da bo svojo sorodno dušo srečal okoli 15. leta starosti. Želi si idealen odnos, poln romantike in spoštovanja. Odnosi z romantičnim rakom, so videti zelo enostavni, saj rak rad zrelo razpravlja o razmerju, ne glede na težave ki se pojavljajo.

LEV

Levu predstava o resni zvezi ni ravno po godu, vse dokler si ne zastavi življenjskih ciljev. To lahko traja kar nekaj časa, velikokrat koleba ali se je odločil pravilno. Svojo sorodno dušo sreča okoli 25. leta. Pri teh letih lev že dobro ve česa si želi in česa ne. Razlika v letih levu ni pomembna.

DEVICA

Devica ima zaradi svoje predstave in vizualizacije po popolnosti težavo prepoznati oziroma najti sorodno dušo. Ne glede na to koliko se trudi, velikokrat ne najde povezave, za katero bi lahko trdila da gre za sorodno dušo. Tudi če sorodne duše nikoli ne najde, bo devica okoli sebe imela vedno veliko prijateljev, ki jo bodo podpirali. Devica je prepričana, da za sorodno dušo ne potrebuje ljubezenskega razmerja, zato se obda z veliko družbo, v upanju da bo našla približek sorodne duše.

TEHTNICA

Tehtnica najde svojo sorodno dušo v nerodni starosti okoli 20 let, kjer ni več najstnik, kljub temu pa še ni dovolj odrasla. Neravnovesja v življenju tehtnice in iskanje odgovorov običajno vodijo v nenehno iskanje sorodne duše. Tehtnica najde sorodno dušo običajno v krogu prijateljev, s katerimi lahko govori ure in ure in ki ji pomagajo pozabiti na vse težave. Tehtnica išče nekoga, ki ji bere misli.

ŠKORPIJON

Škorpijon bo srečal svojo sorodno dušo okoli 12 leta. Ker je v tej starosti še otrok, v resnici ne ve kaj storiti s svojimi čustvi. Škorpijoni ne želijo priznati svojih močnih čustev, vendar jih občutki navdušujejo. Škorpijonova sorodna duša je običajno nekdo, s katerimi preživlja ogromno časa in je z njim v mislih tudi takrat, kadar nista skupaj.

STRELEC

Strelec uživa v svobodi zato svojo sorodno dušo najde šele okoli 28. leta. O vezi ne želi razmišljati nekje do sredine 20 let, zato jo običajno najde ob začetku novega življenjskega obdobja. Strelec kljub vezi še vedno potrebuje svojo svobodo, vendar najde sorodno dušo ki to razume.

KOZOROG

Kozorog ima veliko zadržkov glede predstave o sorodnih dušah. Samo ob misli na sorodno dušo, običajno zavijejo z očmi. Pogosto se znajdejo v realnih in zrelih odnosih, misel na sorodno dušo se jim zdi otročja.

Kozorog bo najverjetneje srečal sorodno dušo v svojih zgodnjih 30-ih. To je čas, ko so pripravljeni na presenečenja življenja, zato ko končno srečajo svojo sorodno dušo, pomislijo “zakaj pa ne?”

VODNAR

Za vodnarja sicer ni značilno, da se zaljubi zelo hitro (13 let), vendar so se v primerjavi z drugimi romantiki, sposobni povezati s sorodnimi dušami na veliko globljih ravneh. Pogosto imajo občutek, da jih nihče ne razume, vendar ko najdejo sorodno dušo, z njo govorijo ure in ure kar njihovo vez samo še utrjuje. Vodnar gradi razmerja na trdnih temeljih, zato se pogosto zgodi da morajo njihove sorodne duše dolgo čakati preden odnos preraste v kaj več.

RIBI

Ribe so obsedene z romantiko in o sorodni duši sanjajo že od malih nog. Ko pripovedujejo kako so našli svojo sorodno dušo (pri 17. letih), pripovedovanje zveni kot pravljica. Zaljubijo se običajno okoli 17 leta, v obdobju ko potrebujejo največ podpore. Sorodne duše za ribe pomenijo nov list v življenju, saj se takrat prične nova pot in bolj razburljivo obdobje.