10 Prekrasnih poročnih oblek te sezone

 

Načrtujete poroko? Potem ste na pravem mestu! Poročna obleka je sestavni del vsake poroke in ker z njo izrazite svoj stil, je prav da izberete pravo.

Predstavljamo vam 10 najlepših poročnih oblek te sezone. Od sanjskih pravljičnih oblek do trendovskih čipk, do oblek za vsako nevesto. Mogoče boste med njimi našle svojo sanjsko.

1. Elegantna poročna obleka brez naramnic

Naša prva obleka je primerna za princeso. Obleka ima odkrita ramena, všit korzet, ki se zaključi z osupljivim krilom. Spodnji rob so ustvarjalci popestrili s čipko.

Slika: @millanova_official

2. Unikatna poročna obleka z vezeninami

Edinstven dizajn. Korzet povezan s krilom, vse skupaj okrašeno z vezeninami. Takšna obleka je kot nalašč za poletno poroko ali poroko na plaži. Elegantna obleka je lahka, gibanje ne bo oteženo, počutile se boste sproščeno.

Slika: @pallascouture

3. Čipkasta poročna obleka

Bela čipka pri poroki običajno predstavlja klasično izbiro. Tradicionalna obleka, ki poudarja vašo postavo, lahko ustvari popolno poročno obleko. Takšne obleke so običajno raztegljive, kar vam zagotavlja sproščenost in udobje.

Slika: @grace_loves_lace

 

4. Elegantna, tradicionalna poročna obleka

Če želite tradicionalno poroko, potem je elegantna, tradicionalna obleka prava izbira. Z njo poudarite vrat in ramena, široki rokavi pa pričarajo piko na i.

Slika: @ideal_moscow

5. Odprta poročna obleka

Naša naslednja obleka je za neveste, ki si ne želijo klasičnega videza. Obleka ima čipkaste dodatke in je zelo odprta. Obleka je primerna za drzne neveste in poroko na plaži.

Slika: @julievinobridal

6. Glamurozna obleka s tilom

Če iščete elegantno in glamurozno obleko, potem je naša naslednja obleka prava za vas. Tesno prilegajoča obleka je lepo okrašena in ima globok v izrez. Obleka je edinstvena, saj je njen sestavni del tudi til, ki zakrije roke, hkrati pa pričara posebno eleganco.

Slika: @berta

7. Obleka s tančico in aplikacijami

 Tančica je še en pomemben dodatek skoraj vsake poročne obleke. Naslednja obleka ima za dodatek osupljivo ujemajočo se tančico. Obleka in tančica se dopolnjujeta. Cvetovi pričarajo romantičnost obleke, obleka združuje tradicionalen videz s sodobnimi dodatki.

Slika: @steven_khalil

8. Poročna obleka z odprtim hrbtom in vlečko

Naša naslednja ideja je osupljiva poročna obleka, ki bo očarala vse goste. Tesno prilegajoča obleka z dolgimi rokavi in vlečko.

Slika: @berta

9. Čudovita poročna obleka z dvojnim krilom

Še ena značilnost poročnih oblek, je podrkilo – krinolino. Obroč omogoča lep padec obleke in pričara pravo pravljico.

Slika: @millanova_official

10. Poročna obleka s korzetom

Poročne obleke, katere imajo v zgornjem delu korzet so vse bolj priljubljene.

Ta obleka ima tesno prilegajoč se korzet in veliko, polno krilo. Elegantni obleki so običajno dodani še cvetlični ali kristalni dodatki

.Slika: @steven_khalil

Pri načrtovanju porok je poleg poročne obleke pomembna tudi izbira oblek za družice. Veliko elegantnih oblek, primernih za to posebno priložnost najdete tukaj: Spletna trgovina Super-Punca.si