Začinite jesen z novo dišavo

Vstopite v letošnje jesenske mesece z novim vonjem, ki bo nadgradil vašo podobo.

Zagotovo se boste strinjali, da obleka naredi človeka. A pri celotni podobi ima veliko opraviti tudi izbira prave dišave, s katero lahko ne le nadgradite in popestrite vaš imidž, ampak tudi poskrbite za večjo samozavest in pozitivno samopodobo. Saj poznate tisti občutek, ko se urejeni od glave do pet odpravite od doma, spotoma pa nase kanete še nekaj kapljic vaše najljubše dišave? Nemudoma se počutite nepremagljivi in prav nič vas ne more vreči iz tira.

Klasika, eleganca, ali nekaj več eksotike – kateri vonj je vaš?

Seveda je pomembno, da izberete kakovostno dišavo, ki bo ustrezala vašemu slogu in nagovorila vaše čute. Na spletni strani https://www.douglas.si lahko izbirate med bogato ponudbo dišav različnih proizvajalcev, med njimi so tudi vrhunske modne znamke. Morda se odločite za klasično dišavo, ki jo zaznamuje nevpadljiva kombinacija ujemajočih se vonjav, s katero boste izpopolnili vaš eleganten videz. Ralph Lauren, priljubljen ameriški modni oblikovalec slovi kot priznan proizvajalec parfumov že vrsto let, dišave z njegovim podpisom pa veljajo za sinonim klasike in elegance. 

Ne le da ustvarja kultne modne kose, ki so nepogrešljiv del garderobe vsakega ljubitelja dovršenega modnega sloga, Hugo Boss velja tudi za priljubljeno izbiro med ljubitelji prefinjenega modnega sloga. Blagovna znamka Hugo Boss se namreč ponaša z razkošnimi in kakovostnimi modnimi kosi, dodatki in kozmetiko. 

Ste tudi vi med tistimi, ki se ob različnih priložnostih odišavite z različno dišavo? Ne le pripadnice nežnejšega spola, tudi veliko moških ima doma svojo zbirko najljubših parfumov, s katerimi ob različnih priložnostih popestri in dopolni celoten videz. Za vse avanturiste, ki pri izbiri parfumov prisegajo na nekoliko bolj eksotične podtone, je prava izbira Portofino s podpisom modnega oblikovalca Toma Forda. Gre za ekskluzivno kolekcijo dišav, ki predstavljajo pravo umetniško delo, na voljo pa so v sedmih različnih olfaktivnih družinah. Ne glede na to, katero dišavo boste izbrali, je nadvse pomembno, da se zavedate, da z izbiro novega parfuma poveste veliko tudi o vas samih in vaši osebnosti, saj boste ob prvem stiku z ljudmi nanje pustili velik pečat prav s svojim vonjem, ki ga boste oddajali. Poskrbite, da bo ta pravi.