Barve zime in pomladi

Če ste prava fashionista boste svojo garderobo zagotovo načrtovale vnaprej. Torej, če še niste, je zdaj skrajni čas, da se pripravite na svoje modno ustvarjanje. Najbolje, da začnete kar pri modnih barvah zime,

Vemo, da zimske barve niso tako živahne kot poletne, vendar kljub temu lahko omejimo črno in sivo.

Zakaj ne bi poizkusile z barvo sivke? Izberete lahko tudi mehke barve melone in medu.

Oblačila mehkih tonov so stilska in elegantna, predstavljajo vašo ženstvenost.

Če menite, da so mehke barve dolgočasne, lahko vaš stil kombinirate z dodatki, kot so šali, torbice, pasovi svetlejših, živahnejših barv. Pri tem pa bodite previdne, saj veste ‘manj je več’.

Barva Limone je še vedno modna, lahko izberete tudi temnejše odtenke limone.

Oranžna barva je večna, pri tem le pazite, da ne pretiravate.

Pink barva bo spet vroča, vendar kot pri oranžni je potrebna pazljivost, da ne pretiravate.

Če so vam te barve predivje, lahko izbirate med barvo grozdja in vijolično, s katerimi boste zagotovo dosegla primerno eleganco.

Če mislite, da so bleščice že preživete se motite. Za svečane dogodke so že vedno ‘in’, vendar le pazite, da ne boste svetila kot najsvetlejša zvezda.

Moderni bodo spet potiski, ki vam dovoljujejo eksperimentiranje in poživitev vaših starih oblačil. Oblačila s potiskom kombinirajte z nevtralnimi toni, tako bodo potiski bolj poudarjeni. Najbolj vroč potisk prihajajoče sezone je še vedno leopard.

Zdaj je še dovolj časa, da osvežite vašo garderobo. Hitro preglejte omaro, glede na raznolikost barv, boste zagotovo našle še kaj uporabnega iz lanske sezone.