Beljenje zob s CURAPROX – belilno zobno pasto BLACK is WHITE ocena

Vir: lastna slika

Si tudi ti tista, ki bi si želela bolj bele zobe? V poplavi različnih preparatov za beljenje zob doma, sem se po prebiranju forumov in v večini že napisanih pozitivnih ocen tudi sama odločila da jo preizkusim.

Curaprox Black is White zobna pasta z aktivnim ogljikom, obljublja neverjetno delovanje, tako da vpija madeže in jih nežno odstrani ter ob tem ne poškoduje zobne sklenine.

Nanohidroksilapatit v zobni pasti naj bi služil kot zaščitna plast na zobeh in naj bi imel podobno strukturo kot zobna sklenina.

Poleg zobne paste je v kompletu tudi črna zobna ščetka. Cena kompleta se giblje okoli 25 eur (podzavestno za to ceno pričakuješ rezultat). Rezultati uporabe seveda so…..

Zdaj pa nazaj v realnost.

Zaradi barve zobne paste sem se odločila, da jo najprej preizkusim zvečer (za vsak slučaj). Zobna pasta je po okusu ni nič posebnega – pač kot običajna zobna pasta. Ob pogledu v ogledalo je videti kar grozljivo, saj se še vedno sprašuješ ali bo črna barva resnično izginila iz pobarvanih črnih zob.

Ker gre za testiranje, običajen čas ščetkanja podaljšam za nekaj minut (v želji po dobrih rezultatih). Po temeljitem spiranju zob (ponovila sem 6x), si ogledam rezultat. Ok, zobje sicer niso videti bolj beli, zato predvidevam da je potrebno pasto uporabljati dlje časa. Ampak ob natančnem pogledu svojih zob, opazim, da je pasta ostala med zobmi (med stiki zob). Črna groza. Ponovim ščetkanje z običajno zobno pasto, še nekajkrat sperem – ni več črno, je sivo.

Mogoče delam izdelku krivico, ampak očitno sem edina ki se je po uporabi te zobne paste za beljenje zob, takoj naročila k zobaju – upam da lahko popravi to katastrofo.

Je pasto preizkusila še katera? Kako pa ste ve zadovoljne?