Črna obleka za vse priložnosti

Vsi se zavedamo, da je prvi vtis najbolj pomemben. K temu spada tudi naš izgled in urejenost.

VIR: super-punca.si

Se sprašujete kako se primerno obleči z prvi zmenek? Ponujamo vam nekaj iztočnic za lažjo odločitev.

Ključnega pomena za odločitev kaj obleči je lokacija zmenka. Gledališče ali nogometna tekma, sta dve popolnoma različni lokaciji, ki jih ne smemo spregledati pri izboru našega outfita. 

Če se odpravljate v kino in je to eden izmed prvih zmenkov, ne izberite popolnoma romantičnega filma. Odnos lahko zaradi romantičnih scen postane zelo napet, saj veste pričakovanja in negotovost naredijo svoje. Če ste velika ljubiteljica romantike, izberite raje romantično komedijo, ki bo zagotovo oba nasmejala, vzdušje pa bo bolj sproščeno.

Udobno vs. Sexy?

Najprej se prepričajte kako dolga bo vajina pot. V visokih petkah, bodo kilometrski sprehodi za vas prava muka in razlog za slabo voljo. Če si s to osebo želite še kak zmenek, si tega res ne morete privoščiti. Če niste prepričane, kam vaju bo pot zanesla, potrebujete plan B. Ali izberete čevlje s srednje visoko peto, ki so udobni ali pa potrebujete veliko torbo, v katero boste shranile balerinke.

Črna obleka za vse priložnosti

V vaši garderobi ne sme manjkati črna obleka za vse priložnosti. Lahko jo nosite k romantični večerji, v kino ali diskoteko. Lahko jo oblečete za sprehod v kombinaciji z balerinkami, za nakupovanje, za kosilo, večerjo,…. Obleka naj bo klasičnega kroja, dolžine vsaj do kolen. Kombinirajte jo s torbico, ki jo izberete priložnosti primerno in petkami. 

Opozorilo!

Na prvem zmenku ne pokažite vsega kar imate. Oblecite se primerno, ne preveč sexy in ne preveč monotono. Fantje sicer radi pogledajo za sexy puncami, so pa redki, ki takšne punce izberejo za svoje. Torej, izberite zlato sredino in ga očarajte s svojim nasmehom.