Valentinovo – ideje za darila

Bi želeli partnerja presenetiti?

Kako?

Zanimiva ideja je že od nekdaj bila album, ki vam ga naredijo v večini foto trgovin. Torej izberete skupne fotografije, trenutke, ki se vam zdijo posebni, romantični in pri vsaki sliki dodate komentar. Glede na to, da je jutri že petek, verjetno za to obliko ne bo dovolj časa. Mogoče imate doma kakšno sliko, skupnega potovanja. V trgovinah boste našle primeren okvir. Temu lahko priložite še kakšen parfumček, boxarice ali kašno malenkost. V primeru, da ga zanimajo avtomobili in je manj romantičen tip, bi ga verjetno razveselila tudi naročnina na kakšno revijo (npr. Avtomagazin).

Sicer ni začetek letošnjega leta, ampak vseeno, mogoče za naslednje leto. Koledar z vašimi fotografijami, lahko so tudi skupne. Če imate čas, vas prijateljice slikajo v zapeljivem perilu v črno beli tehniki. Uporabite močne barve make-upa, mogoče kakšne pahljače, naredite fotografije v različnih prostorih, položajih in oblačilih.

Za starejše od 18 let!

Torej (če živita skupaj) doma imate po vsej verjetnosti kakšno ruto. V nedeljo lahko hitro vstanete, se uredite in v spalnico prinesete ruto. Z ruto mu zavežete oči in naročite da počaka. Imate v svoji garderobi kak kos sexy perila? Če ga nimate, lahko improvizirate.

Bistvo so občutki. Oblecite perilo, če ga nimate uporabite katerekoli tangice in majčko na naramnice.

Skoraj obvezno je masažno olje. Če ga nimate, uporabite mleko za telo. Nežno ga zmasirajte, omejite njegove dotike.

Enako presenečenje lahko uporabite za zvečer, vendar pazite, da se ne bosta pri večerji preveč pojedla.  Svečke so obvezne.

Če ne živita skupaj: ga povabite na obisk, na vhodna vrata nalepite listek, naj vstopi. Na vseh vratih naj bodo navodila, kako naj se obnaša, v katero sobo naj vstopi. Naj vas išče J. Ugasnete vse luči in prižgete sveče. Ustvarite romantiko in pripravite kozarce z dobrim vinom. Pričakajte ga v luči svečk.

Če greste vi k njemu: bo treba malenkost potrpeti J spodnje perilo in samo plašč. Tako se mu prikažete na vhodnih vratih. Običajno moškim v takih trenutkih vzame sapo in ne znajo pravilno odreagirati.

Če vam ti predlogi ne ustrezajo se še vedno lahko zatečete k ustaljenim variantam (spodnje perilo, kakšni izleti, tečaji potapljanja).

Težava tega praznika je vsekakor letni čas. Če bi bilo topleje bi lahko šla na polet z balonom ali kaj podobnega.

Predvsem je odvisno kolikšne so vaše finančne zmožnosti. Mogoče bi poizkusili s kakšnim savnanjem in romantičnim kopanjem v kakšnem hotelu. Večina hotelov je pripravila razvajanje za zaljubljence.

No upam, da sem vam vsaj malenkost pomagala. V večini primerov si moški želijo nekaj drugačnega in drznega, je pa res, da vašo boljšo polovico poznate le vi in  boste sama znala presoditi katera od opcij je zanj najprimernejša.

Nekaj idej najdte v tej spletni trgovini —–> KLIK