Srečno samska

Prihaja zima in z njo mrzli dnevi. Vreme kot nalašč za pare in stiskanje. Vi pa samska? Ni panike! Predstavljamo vam nekaj razlogov, zakaj je fino biti samska. Biti svobodna in nevezana je lahko zelo zabavno, vse pa je odvisno od vas samih.

Vse odložitve sprejemate sama. Prilagajanje je beseda, ki je ne poznate. Jeste kar želite, gledate svojo najljubšo nadaljevanko, brez prerekanja, kupite čevljev kolikor želite, brez polaganja računov. Imate na voljo vse omare v stanovanju,…Lahko delate kar želite, kadar želite, nikogar ne rabite obveščati o tem s kom ste, kje ste in kaj delate.

Vaš denar lahko porabite samo zase. Vse vaše prihranke lahko naložite v novo garderobo, brez polaganja računov drugi osebi.

Lahko se potepate do onemoglosti. Največja napaka žensk ko najdejo partnerja je, da nimajo več časa za prijatelje, saj obstaja strah neizpolnjevanja čustvenih potreb partnerja. Vi te težave nimate. Ko ste same, se lahko posvetite samo sebi, svoj prosti čas pa lahko preživljate s prijateljicami, žurate pozno v noč,…

Ko ste sama vaše težave rešujete veliko bolje. Ker nimate nikogar, ki bi zadeve rešil namesto vas, se zanesete samo nase. Ste bolj samostojna in odločna, kar vam bo v življenju še prav prišlo.
Če zavzamete celotno posteljo, se ponoči premetavate se nihče ne pritožuje. Ko ste same, lahko brez slabe vesti zavzamete celotno posteljo in se res razkomotite. 

Depilacija: ko ste sama in se ne odpravljate na kak vroč zmenek, lahko za kak dan tudi pozabite na depilacijo. Nihče se ne bo pritoževal!

Živite življenje brez čustvenih izbruhov. Solze, ljubosumje, čustveno izsiljevanje…kaj je to?
Lahko se osredotočite na svojo kariero, hobije in vse kar vas veseli. Nihče se ne bo pritoževal, da zanj nimate dovolj časa, da preveč delate, itd.
Lahko se dobivate s kom želite. Lahko greste vsak dan na zmenek z drugo osebo, ste svobodna, sprejemate svoje odločitve. Vsa vrata imate odprta.

Vi ste vedno na prvem mestu. Imate izjemno priložnost, da ugotovite kaj si zares želite, lahko izkoristite ta čas za duhovno rast. In ko se bo našel ‘Mr. BIG’ boste nanj tudi pripravljena.