Kako ga osvojiti?

Kako pristopiti k fantu ali moškemu, ki ti je všeč, kako ga nagovoriti, kako sploh pridobiti njegovo pozornost,so večna vprašanja, sploh če ste nagnjena k zardelosti.

 Kako pristopiti k fantu ali moškemu, ki ti je všeč, kako ga nagovoriti, kako sploh pridobiti njegovo pozornost, so večna vprašanja, sploh če ste nagnjena k zardelosti.

Najbolje je, da ga preprosto pozdravite. Če niste kraljica flirta bo to in nasmešek že odprlo vrata za flirt. Saj veste nasmešek dela čudeže.

Do svoje ‘žrtve’ bodite vedno spoštljiva, kljub temu da ga dražite. Če ste po naravi zabavljivka bodite pazljiva, da s šalami ne greste predaleč. Moški imajo radi punce, ki so zabavne, ne prenesejo pa zbadljivk.

Poslušajte ga. Ko vzpodbudite pogovor, poslušajte njegove besede. Veliko žensk pri pogovoru z moškim samo čaka, da bo prenehal govoriti in da bodo na vrsti spet one. Najbolje je, da se postavite v vlogo izpraševalca, tako mu boste dala vedeti, da se zanj res zanimate. 

Pohvalite ga. Moški imajo radi komplimente. Vprašajte ga po njegovem parfumu ali po srajci, ki vam je všeč.

Dotaknite se ga. S tem boste pokazala vašo naklonjenost. Rahel dotik, ki ga ne smete neprestano ponavljati!!!!

Bodite pozitivne in nasmejane.

Preden se odločite flirt, se poskušajte postaviti v situacijo ko ga boste dejansko poskušale izvesti. Tako boste lažje nadzorovala vaša čustva in zardelost.