Intimna nega za sodobno žensko

*sponzorirana objava

 Ste tudi vi ena izmed tistih, ki se nenehno srečuje s težavami ‘tam spodaj’?

Po statistiki sodeč ima okoli 70% žensk intimne težave, kot so vnetja in alergije. V najhujših primerih se lahko srečamo s sindrom toksičnega šoka ali hudimi rakastimi obolenji.

Navedene težave običajno izvirajo iz uporabe perila, tamponov in higienskih vložkov iz nenaravnih materialov, saj so ti kemično obdelani. 

To ustvarja idealne pogoje za razvoj mikroorganizmov in absorbcijo toksičnih substanc, tudi kancerogenih.

Kako je z uporabo naravnih higienskih vložkov?

Čeprav naravni higienski vložki rešijo večino težav, imajo tudi pomanjkljivost.

Tisti, ki so res 100% naravni imajo zelo majhno vpojnost, kar posledično pomeni pogosto menjavo in izdatne stroške. Glede na tempo življenja si marsikatera ženska ne more privoščiti pogoste menjave, kakor tudi večjih izdatkov.

Z uporabo naravnih higienskih vložkov in perila iz naravnih materialov, lahko pogosta vnetja skoraj popolnoma preprečite. Tudi vse bolj priljubljena menstrualna skodelica jeza nekatere uporabnice idealna rešitev, druge pa imajo velik odpor do praznjenja inčiščenja skodelice.

Boljši in cenejši higienski vložki, z izjemnimi terapevtskimi učinki

Nove tehnologije pa omogočajo tudi boljše rešitve. Ena od takih rešitev je tkanina, ki ob stiku z vlago človeškega telesa začne oddajati negativne ione (O2-).

Tako tkanino so uspeli vgraditi v higienske vložke nove generacije, kateri združujejo vse prednosti naravnih vložkov in visoko vpojnost »umetnih« vložkov.

Vse to nadgrajujejo z vgrajenim anionskim trakom, katerega delovanje ima izjemne učinke.

Anioni se nahajajo povsod v naravi. Ali se ne počutimo mnogo bolje v naravi, kot vzaprtih prostorih? Spomnimo se bližine slapov, rek, gozdov… To je delovanje Anionov, kateri vplivajo na razpoloženje in počutje, zavirajo pa tudi razvoj mikroorganizmov. 

 V anionskih higienskih vložkih se mikroorganizmi ne razvijajo, posledično tudi ni neprijetnih vonjav, vpojnost je izredna, ni občutka lepljivosti in vlage, higiena pa ostaja na visokem nivoju še dolge ure, ko bi morali običajni vložek že nekajkrat menjati. To pa nenazadnje ugodno vpliva tudi na vašo denarnico.

Podjetje, ki je razvilo in patentiralo anionske higienske vložke, je Winalite International. 

Pod imenom Winalite Anion Love Moon jih tržijo na način direktne prodaje, kupite pa jihlahko tudi preko spleta. Ena najbolj prepoznavnih spletnih strani za prodajo teh vložkov, ter sponzor prispevka, je

 NARAVNI.SI Boljše rešitve, za boljše zdravje Trgovina in posredništvo,Zvone Teraž s.p.Ribniki 788290 SevnicaTel.051 423 346www.naravni.si