Kako biti modna ko je denarnica prazna?

Za žensko ni lepšega kot nakupovanje, sploh če naša denarnica ne pozna omejitev. Skozi življenje doživljamo vzpone in padce, ki pa pustijo sled tudi v naši denarnici.

Torej kaj narediti ko je ta prazna….. 

  1. Kupujte na razprodajah: res stara novica, ampak če smo iskrene, razprodaj običajno ne smemo in ne moremo zamuditi, torej kupujte samo takrat. Izognite se kupovanju po rednih cenah. Kupujte takrat ko vam poleg nakupa ponudijo še kakšno darilce ali če kupujete preko spleta, kupujte takrat ko ne računajo poštnine.
  2. Kupujte sezonska oblačila: ko vas trgovine nagovarjajo k novi kolekciji imajo običajno višje cene, kot tedaj ko se sezona že zelo približuje. V primeru, da kupite kos oblačila pred sezono boste veliko več odštele za kos, ker je to pač nova kolekcija.
  3. Zamenjajte oblačila s prijateljicami, zagotovo poznate kakšno ki nosi vašo konfekcijsko številko.
  4. Kupujte brezčasna oblačila. Če boste posegale po trendy kosih, se vam lahko zgodi, da bodo modni le eno sezono. Izbirajte oblačila, ki jih je lahko kombinirati in so vedno modna.
  5. Postanite modna oblikovalka. S kombinacijo šalov, nakita in različnih kosov oblačil, boste vsakič znova ustvarile drugačen ‘outfit’.