Zakaj sem zadovoljna svojo mini košarico?

V pogovoru z žensko o velikosti prsi, običajno dobimo različne odgovore; ene bi želele več, druge manj. Kakorkoli obrneš, večina žensk bi na svojem telesu vsaj nekaj spremenila, popravila, nikoli nismo povsem zadovoljne.

V nosečnosti in tudi po porodu, se velikost košarice pri večini žensk spremeni. Če sodim po sebi, se je velikost košarice takrat povečala kar za dve številki. Super ne? Ampak….

Kljub temu, da sem si od nekdaj želela več, razmišljala sem celo o kirurškem posegu, sem si ob D velikosti hitro premislila.

Česa vse nisem zmogla oziroma pri čem sem imela težave?

Spanje: s svojo običajno velikostjo brez težav spim na trebuhu, kar je pri D velikosti težavno, mučno in nadvse neudobno.

Telovadba-groza, D velikost ima tudi svojo težo, kar je bilo pri poskokih zelo moteče.

Bolečine v križu: tega pri košarici velikosti A sploh nisem poznala.

Pri malem obsegu brez težav oblečeš majico brez modrčka, brez da bi okolica bila zgrožena

Lov za popolnim modrčkom je bil v času košarice D pravi lov na zaklad. Takrat sem resnično upala, da je velikost D le trenutna in da se kmalu vrnem na A-B.

Kopalke: pri košarici A/B lahko zlezem skoraj v vse modele kopalk (res nisem videti tako zapeljiva predvsem za nasprotni spol, vendar me je življenje naučilo, da je v večini situacij potrebno še kaj drugega, kot samo velika košarica).

Brez težav oblečem majico brez naramnic (obstaja zelo mala verjetnost, da kaj pokuka ven).

Pri košarici A ali B, te nihče ne vpraša: So prave?

Pri manjši košarici imam manj skrbi (ali jih sploh nimam) s povešenjem prsi.

Manjše prsi me optično pomladijo.

Na osnovi neke študije (nimam pojma katera je bila), manjša košarica privlači močne, finančno stabilne moške (vem vem, ok, s tem se tolažim).

Če želim izgledati bolj zapeljiva, še vedno lahko uporabim vstavljive silikonske vložke, ki jih zvečer pred spanjem enostavno odstranim.

Zagotovo vem, da me moj izbranec ne ljubi zaradi obsega mojih prsi.

V poletnem času lahko oblečem skoraj karkoli, brez ogorčenih pogledov.

in še to: naš izbranec nas zagotovo ljubi zaradi nas samih in ne zaradi velikosti košarice (če bi bila prepričana v nasprotno, bi bila samska).